2007-08-30

Samverkan

Hösten går vidare och RUB fortsätter att fördjupa sig i räddningstjänstens förunderliga värld. Veckan har i stort ägnats åt organisationsutveckling samt föreläsningar om samverkande organisationer. Imorgon ägnas t ex eftermiddagen åt polisorganisationskunskap.

Tankarna om arbete sprider sig också i klassen. Flera har sökt jobb och några ska på intervju de närmaste veckorna. Själv har jag, än så länge, hittat två jobb som intresserar mig. Ett har redan varit på rekryteringsbesök och ett kommer nästa vecka. Spännande!

Kvällen ägnades åt möte med Pålsjö Ängsblads redaktion. Än så länge är vi inte så många då flera från förra läsåret har rört på sig från Lund. Men vi hoppas på att kunna nyrekrytera från alla nyanlända studenter som har börjat på LTH. För den delen ligger vi bra till för Sydsvenskans pris till nations- och kårtidningar. Prisen finns i flera kategorier och utdelningen är i november...

RUB var på kursgården, som brukligt, i torsdags kväll/natt. Synnerligen uppskattat och riktigt kul att få köra brandbil med blåljus och siren för första och troligen enda gången i mitt liv.

Klart, slut.

Inga kommentarer: