2007-01-23

Mera resor...

Vi är fortfarande på informationsstadiet ute på Revinge. Åtminstone var vi det delvis idag. Dagen började med biblioteksinformation i biblioteket (surprise?) och följdes av uthämtning av larmställ, stövlar, hjälm och lite annat nyttigt att ha ute på fältet. Som F uttryckte det: "Snart är vi ett, jag och mitt larmställ". På torsdag ska vi bli lite varma i kläderna och få öva upp våra gamla brandmannakunskaper i rökdykning, brandvatten, trafikolyckor med mera. Gissa om RUB07 kommer att vara peppade på fältet?! :)

Det blev en bussresa hem till Lund, så nu vet jag hur det fungerar också. Sedan en kort lunch innan det var dags att vända mot Hässleholm och ett studiebesök på Pålsjö Ängsblads tryckeri i Hässleholm. Mycket givande att få en rundvandring i tryckprocessen och en kort utbildning i de program som används. Dessutom bjöd de på mat, aldrig fel :)

Nu dags för kvällsfika och sedan en god natts sömn innan klockan skräller 06.45. Tror att jag skippar matlådan imorgon och äter på Revinge. Bara för denna gången...

Inga kommentarer: